GASESTI EXACT CE ITI DORESTI!

Nous avons une riche gamme de modèles et une grande variété de couleurs, donc il n’y a qu’à choisir. Et, si cela n’est pas suffisant, nous vous offrons la possibilité de personnaliser le design en détail.

VARIETATE DE CULORI

Poti alege una din vopselurile premium mate, structurate si putin metalizate pe care ti le oferim in varianta standard sau….daca nu gasesti niciuna care sa ti se potriveasca, poti opta pentru imitatii de lemn sau orice alta culoare.

STANDARDE DE SIGURANTA

La sécurité est importante pour vous. Pour nous aussi, il  est important de savoir que toute votre famille est pleinement protégée. La sécurité est un des critères utilisés dans la conception de nos produits. En plus, nous respectons les standards de sécurité EN 13241- 1.

FARA IMPERFECTIUNI

Garantam estetica desavarsita! Toate produsele noastre au finisaj ireprosabil si imbinari perfecte, fara urme neglijente de sudura sau slefuiri neregulate.

SI NU DOAR ATAT!

DURABILITATE

Am creat o gama de produse ce rezista si functioneaza la aceiasi parametri zeci de ani, produse pentru care investesti o data si apoi economisesti. Nu putrezesc, nu se deformeaza in timp si nu vei afla cum arata rugina pe poarta si gardul tau atunci cand alegi calitatea Davos!

PROTEJAM NATURA

Aluminiul este un material 100% reciclabil, proprietatile sale unice ramanand neschimbate. Reciclarea unei tone de aluminiu reduce emisiile de gaze cu efect de sera cu 8 tone fata de producerea aluminiului primar, energia consumata fiind doar 5% din cea necesara producerii aluminiului primar.

POTRIVIRE PERFECTA

Nu doar te ajutam sa alegi modelul care se potriveste cel mai bine cu estetica casei, nevoile si preferintele tale, ci si garantam ca dimensiunea va fi potrivita deoarece construim cu foarte mare atentie, conform cotelor individualizate.

SOLUTII IN CAZ DE...NEPREVAZUT

Datorita ansamblarilor mecanice, iti vom putea inlocui cu usurinta orice profil lovit accidental (…stim ca viata e plina de neprevazut).

ZERO COSTURI INTRETINERE SAU REPARATII

Portile si gardurile Davos implica zero costuri de intretinere si zero costuri de reparatii deoarece raman neschimbate din punct de vedere estetic si al functionalitatii chiar si peste 25-30 de ani. Nu necesita intretinere periodica – lacuire, vopsire sau tratamente speciale de niciun fel.

EXPERIENTA SI INOVATIE

Am petrecut peste 3 ani pentru a proiecta produse de top in acest domeniu si inovam continuu. Experienta acumulata in timp ne recomanda ca producatori si furnizori de solutii complete de porti si garduri din aluminiu, pentru aplicatii rezidentiale. Peste 50% din produsele noastre au incantat clienti din tari precum Franta, Austria sau Elvetia

IN PLUS

10 ANI GARANTIE
SERVICII SI SOLUTII COMPLETE
LIVRARE ORIUNDE IN TARA SI IN EUROPA
PRODUSE TESTATE 100%
CONSILIERE GRATUITA