Îți dorești o poartă culisantă, dar terenul tău nu are destul spațiu de retragere într-o singură parte? Davos-Europe răspunde acestei provocări cu o inovație ingenioasă: poarta culisantă care se închide la mijloc. Această soluție unică este proiectată pentru a oferi funcționalitate maximă în condiții de spațiu limitat. Se adresează proprietarilor care nu dispun de spațiu de retragere lateral suficient pentru porti culisante tradiționale. În continuare, vei afla avantajele acestei soluții inovatoare oferite de firma noastră.

Soluția inovatoare pentru spații limitate

Poarta culisantă care se închide la mijloc aduce o abordare nouă pentru proprietarii care nu dispun de suficient spațiu lateral pentru instalarea unei porți culisante normale. Prin împărțirea porții în două părți egale, care se deschid și se închid pe direcții opuse, această poartă elimină necesitatea unui spațiu mare de retragere lateral. Iată beneficiile acestei porți:
 1. Economie de spațiu
 2. Funcționalitate maximă
 3. Flexibilitate în instalare
 4. Aspect plăcut
 5. Se poate personaliza
 6. Soluție unică
Firma noastră îți pune la dispoziție garduri și porți de calitate superioară. O poarta aluminiu pietonala este esențială pentru accesul facil și sigur al persoanelor în curtea ta. Poți alege din diferite design-uri și culori, exact poarta care se potrivește cu casa ta. De asemenea, poarta culisantă care se închide la mijloc poate fi proiectată în diverse stiluri și finisaje. Ne asigurăm că se integrează armonios în design-ul general al proprietății tale. Indiferent ce tip de poartă alegi, culisantă, batantă sau autoportanta, noi ne asigurăm că vei primi doar produse premium. WhatsApp Image 2024-04-11 at 15.28.45.jpeg

Poarta culisantă care se închide la mijloc: funcționalitate maximă cu spațiu limitat

Poarta culisantă care se închide la mijloc este o soluție ingenioasă dezvoltată pentru a oferi funcționalitate maximă, atunci când spațiul este limitat. Această abordare  permite proprietarilor să beneficieze de toate avantajele unei porți culisante, fără a fi constrânși de spațiu. Principiul de funcționare al acestei porți este simplu. În loc să se deschidă pe lateral, poarta este împărțită în două părți egale, care se deplasează pe direcții opuse pe șinele de ghidare. Aceste două părți se întâlnesc la mijloc pentru a închide complet accesul. Astfel, nu este necesar un spațiu de retragere lateral mare pentru operațiunea de deschidere și închidere. Produsele noastre sunt realizate exclusiv din aluminiu. Iată motivele pentru care acest material este atât de bun:
 • este durabil și rezistent la coroziune
 • e un material ușor, ceea ce facilitează manipularea și instalarea porților
 • poate fi finisat într-o varietate de culori și stiluri
 • nu necesită o întreținere grea și este ușor de curățat
 • este un material reciclabil, deci este eco-friendly
Durabilitatea și rezistența la intemperii este principalul motiv pentru care aluminiul este ideal pentru utilizarea la exterior. Este o alegere populară pentru construcția porților și gardurilor, fiind un material foarte versatil.

Personalizare adaptată nevoilor tale

Personalizarea este un aspect central în abordarea noastră la Davos-Europe. Înțelegem că fiecare proprietate este unică și fiecare client are preferințe diferite atunci când vine vorba de porțile și gardurile lor. De aceea, ne străduim să oferim soluții flexibile și personalizate care să se potrivească perfect cu cerințele fiecărui proiect. Indiferent dacă este vorba despre dimensiuni specifice, designuri personalizate sau cerințe tehnice particulare, încercăm să ne adaptăm viziunii clienților prin intermediul produselor noastre. Echipa noastră experimentată lucrează îndeaproape cu fiecare client pentru a înțelege complet nevoile lor și pentru a livra soluții care să le depășească așteptările. Oferim servicii de:
 1. Consultanță și proiectare personalizată
 2. Design variat și flexibil
 3. Dimensiuni și configurații personalizate
 4. Opțiuni de automatizare
 5. Instalare profesională
Suntem pregătiți să oferim servicii de instalare de înaltă calitate.  Ne asigurăm că porțile și gardurile sunt montate corect și în conformitate cu standardele noastre ridicate de calitate. Porțile culisante cu închidere la mijloc sunt o soluție unică și necesită instalare profesionistă.

Calitate și pasiune pentru fiecare proiect

Așadar, soluția inovatoare pentru porțile culisante în situații cu spațiu limitat de retragere este o dovadă a angajamentului nostru față de eficiență. Prin tehnologii avansate și designuri ingenioase, ne propunem să oferim clienților servicii care să satisfacă pe deplin nevoile și cerințele lor. Davos rămâne un partener de încredere pentru orice proiect al casei tale, oferind calitate și profesionalism la fiecare detaliu.

Contactează-ne

Subscribe to our newsletter

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime