Despre Davos

Davos producator de porti si garduri din aluminiu.

Intotdeauna ne-au placut lucrurile bine facute. Mereu am avut o pasiune pentru frumos. Am petrecut multi ani investind, proiectand, modeland, testand si cautand furnizorii potriviti pentru a crea produse despre care putem spune cu incredere ca sunt de inalta calitate si care au un pret corect pe piata din Europa.

Am pornit de la idea de a oferi altfel de produse pe piata din Romania care sa se diferentieze prin estetic, functionalitate, durabilitate si atentie la detalii. Inca de la inceput nu am fost de acord cu vorba romaneasca “merge si asa”.
Pentru fiecare produs realizat cautam perfectiunea prin: estetic deosebit, rezistenta in timp, solutia tehnica abordata, pret competitiv, respectarea termenelor convenite.

Toate produsele Davos poarta amprenta noastra datorita viziunii tehnice si estetice proprii. Dar in multe situatii oferim posibilitatea de personalizare a produselor noastre in acord cu cerintele clientilor.

0
7

Ani de experienta

464
512

Proiecte de succes

143
480

Clienti fericiti

455
1300

de zambete

Viziune, misiune si valori

Davos este o companie care activeaza pe piata elementelor de inchidere si protectie din aluminiu. Davos produce porti si garduri din aluminiu, usi intrare si balustrade din aluminiu.

Misiunea Davos este sa depaseasca constant si invariabil asteptarile clientilor si partenerilor sai furnizand produse inovative si respectand in acelasi timp cele mai intalte standarde de calitate.

In viziunea Davos, fiecare casa de vis va fi innobilata cu produsele create de noi.

Orientarea catre client este una dintre valorile principale Davos si ne indeamna sa fabricam produse care imbina cu pasiune atat nevoile functionale cat si nevoile estetice ale fiecarui gust.

O alta valoare Davos este responsabilitatea, mai exact responsabilitatea fata de parteneri, fata de mediul inconjurator si fata de echipa.

De asemenea, Davos investeste constant in dezvoltarea profesionala a colegilor din companie astfel incat sa poata respecta cu profesionalism fiecare promisiune facuta.

Ce spun clientii despre noi

“Ca si arhitect, mereu caut solutiile cele mai bune, atat calitative cat si estetice. Am regasit in aceasta firma ceea ce am cautat indelung in mai multe judete. Apreciez promptitudinea, corectitudinea si modul de comunicare atat al personalului de la birou, cat si al montatorilor. Calitatea nu o mai discutam, 10+. Recomand cu incredere ”

arhitect Daniel Roman