Garduri din aluminiu

Accesorii, Profile și Panouri de Gard

Tipuri de garduri din aluminiu

Cu opțiuni variate de design, un gard de aluminiu oferă o soluție durabilă și atractivă pentru orice proprietate. Vă invităm să descoperiți cele 3 mari colecții marca Davos, cu modele de ultimă generație. Există mai multe modele de garduri de aluminiu, fiecare cu un design unic. De la stiluri moderne și minimaliste până la modele mai complexe, gardurile din aluminiu pot satisface o varietate de preferințe.

06 3DArtStudio

Poartă pietonală

Întâlnită în aproape orice curte. Standard echipată cu sistem de închidere manuală și mâner fix la exterior, iar la interior, mobil. Foarte ușor de aplicat yala electromagnetică pentru a putea fi comandată din interfon sau prin sistem de control acces.
02 3DArtStudio

Poartă culisantă

Pretabilă în special deschiderilor largi, culisarea se face pe șina montată sub poartă. Pentru culisare, în lateralul golului, este necesar un spațiu mai mare decât golul. Standard pretabilă automatizarii. Vă oferim sistem de închidere manuală, la cerere.
03 3DArtStudio

Poartă batantă

Unii le mai numesc și “porți pe balamale”. Sunt în general construite din două canate, pentru a evita eforturi mari pe balamale și spații largi de deschidere. În anumite situații pot fi și într-un canat. Standard sunt pregatite pentru fixarea automatizării. Oferim sistem de închidere manuală, la cerere.
07 3DArtStudio

Poartă autoportantă

Pretabilă în special deschiderilor largi și zonelor cu multă zăpadă, pentru că poarta nu are contact cu solul. Pentru culisare, în lateralul golului, este necesar un spațiu considerabil mai mare decât golul. Standard pretabilă automatizării. La cerere oferim sistem de închidere manuală.

Descoperă colecțiile
DAVOS

Gard Aluminiu - colectia Prisma

Gard aluminiu
Colecția Prisma

CALITATE ȘI UN STROP DE MAGIE

Gândit parcă de un iluzionist, modelul PRISMA este la limita între plin și aerisit. Maschează orice univers interior pe care îl delimitează și, în același timp, lasă aerul să circule. Este ideal în cazul rafalelor puternice, mai ales când avem porți de mari dimensiuni. Privirile indiscrete cu greu vor putea distinge frânturi de imagini, doar dacă privesc sub anumite unghiuri.

Gard aluminiu
Colecția Supreme

URMĂTORUL NIVEL

Eleganța desăvârșită și stilul unic se reunesc în lumea Davos sub același nume. Această colecție este pentru cei cu gusturi rafinate, pentru cei care vor să se distingă din mulțime și pentru cei care pun preț pe calitate și estetică. Astfel, SUPREME înseamnă ansambluri de profile striate Wave în combinație cu profile Chrome din aluminiu cu aspect de inox lucios.

Gard aluminiu Colecția Supreme
Gard si porti aluminiu colectia Compact

Gard aluminiu
Colecția Compact

SIMPLU ȘI DISCRET

În lumea Davos, Colecția COMPACT este reprezentată de modelele care folosesc, ca principal element de umplere, profilul îmbinat fară spații. Nu putem fugi de realitate, dar putem pune granițe între viețile noastre private și lumea exterioară. Pentru cei care nu iubesc monotonia, pentru cei îndrăzneți, avem și modele cu zone aerisite în colecția noastră.

Consultanță gratuită

O ședință de consultanță gratuită poate oferi o perspectivă valoroasă în procesul de selecție a gardului potrivit. Experții Davos vă pot ghida în alegerea design-ului, a culorilor și a accesoriilor care se potrivesc cel mai bine cu proprietatea și necesitățile dumneavoastră.

Ce este aluminiul și de ce este preferat pentru garduri?

Aluminiul este un material foarte apreciat în construcții datorită rezistenței și durabilității sale. Este de asemenea un material ușor, ceea ce îl face ideal pentru montaj rapid. Aluminiul are și o rezistență naturală la coroziune, ceea ce îi prelungește durata de viață.

Ce zic clienții despre noi

Irina Tache
Irina Tache
@irinatache
Read More
Calitatea portilor din aluminiu Davos Europe comandate este impecabila, am avut placerea sa descoperim o echipa profesionista, amabila, competenta. Recomand cu incredere! Sunt cei mai buni! Multumesc ca ati fost alaturi de noi si ne-ati indrumat pe parcusul proiectului!
Iulia Deaconu
Iulia Deaconu
@iuliadeaconu
Read More
Recomand Davos daca va doriti calitate, seriozitate si intelegeti ca pretul reflecta calitatea. Interactiunea cu ei a fost una profesionala si am fost placuti surprinsi de atentia la detalii, atat in comunicare cat si la modul in care portile sunt facute. Multumim echipa Davos! Multumim si domnului Daniel pentru montaj!
Daniel Hardalau
Daniel Hardalau
@danielhardalau
Read More
In urma cu 4 ani am vazut 2 lucrari care ne-au plăcut foarte mult: poarta pietonala+poarta auto+panouri gard aluminiu de la www.davos-europe.com. După 4 ani arătau exact la fel, parca proaspăt montate. Consider ca sunt produse Premium. Cand le-am revazut am decis ca trebuie neaparat sa avem si noi. De montaj s-au ocupat cei de la www.sasdoors.ro din Arad. Experienta a fost una de 5 stele. Arată mult mai bine decat ne asteptam. Recomand!
Diana Vasilachi
Diana Vasilachi
@dianavasilachi
Read More
Profesionalism, calitate, seriozitate și amabilitate. Recomand!
Vartolomei Catalin
Vartolomei Catalin
@vartolomeicatalin
Read More
Oameni de cuvânt si super profesionişti. Chiar daca montajul sa facut pe o piatră dificilă ,lucrarea a iesit foarte bine. Multumesc Davos!
Nav RO
Nav RO
@navro
Read More
Servicii și produse de calitate excepțională! Ne mândrim că există o companie care fabrică în România produse atât de bine executate. Suntem foarte mulțumiți de Davos, îi recomandăm atât pentru profesionalism cât și pentru tot ceea ce fac, pentru că fac bine. Din punct de vedere al perfecțiuni și al finisajelor, putem spune cu sinceritate că oferă produse 100% perfect executate.
Ely Andreea
Ely Andreea
@elyandreea
Read More
Un gard aspectuos, de calitate superioara cu o echipa profesionala de la plasarea comenzii pana la montaj! Multumesc echipei Davos!
Diana Gheorghe
Diana Gheorghe
@dianagheorghe
Read More
Recomand Davos. O echipa super profesionista. Mulțumim!
Mircea Scintei
Mircea Scintei
@mirceascintei
Read More
Recomand Davos Europe-Garduri și porți!!!! Calitate la superlativ și o echipa de profesioniști de nota 10. Felicitări și mult succes în continuare!!!
Giovani Toporas
Giovani Toporas
@giovanitoporas
Read More
Recomand Davos!! Calitate si promptitudine. O echipa profesionista! Succes in continuare! Multumim!

Cât costă un gard din aluminiu? Oferte și prețuri

Prețul unui gard din aluminiu poate varia în funcție de dimensiuni, design și accesorii. Un aspect important de luat în considerare este tipul de panou de gard folosit. Panourile sunt fixe si se montează pe o fundație intre stâlpi din beton sau stâlpi din aluminiu care se montează o data cu gardul la fata locului.

Cu toate acestea, sunt disponibile opțiuni pentru toate bugetele. Brandul Davos oferă consultanță gratuită pentru a vă ajuta să alegeți cea mai eficientă soluție. Înainte de a lua o decizie, vă recomandăm să vă consultați cu un expert Davos prin telefon sau vizitând showroom-ul nostru.

De ce să alegi Davos

Gard Aluminiu Prisma 3 min

Paleta cromatica - Culorile Davos

Culorile Standard pentru gardul tau de aluminu

Nuanțe atât de iubite încât au devenit „clasice” în universul Davos. Iar aceasta înseamnă că se livrează în cel mai scurt timp posibil și sunt cele mai prietenoase cu bugetul. Culorile Standard sunt vopseluri premium, mate, puțin metalizate și structurate.
Gard aluminiu si poarta aluminiu - culoare rust
Rust

Standard

Gard aluminiu si poarta aluminiu - culoare anthracite
Anthracite

Standard

Gard aluminiu si poarta aluminiu - culoare white ral
White Structured Ral 9016

Standard

Culorile Standard Speciale

Disponibile la cerere pentru cei care își doresc o notă mai personală, doar că pot avea nevoie de puțin timp în plus pentru livrare și costurile sunt ceva mai ridicate. Deși cele mai economice și cu cel mai scurt termen de livrare, Culorile Standard Speciale sunt vopseluri premium, mate, puțin metalizate și structurate.
Gard aluminiu si poarta aluminiu - culoare greyblue
Greyblue

Standard Special

Gard aluminiu si poarta aluminiu - culoare Alicante
Alicante

Standard Special

Gard aluminiu si poarta aluminiu - Oasis
Oasis

Standard Special

Gard aluminiu si poarta aluminiu - Sand
Sand

Standard Special

Gard aluminiu si poarta aluminiu - Green
Green

Standard Special

Imitație Lemn pentru un gard de aluminiu deosebit

Ceea ce e mai bun din lumea decorurilor clasice, dar și moderne totodată. Cu aspect de lemn și durabilitatea aluminiului, fără întreținere periodică, posibil printr-o tehnologie mai complicată care presupune și o diferență de preț față de vopsirea standard.
Gard aluminiu si poarta aluminiu - stejar auriu
Stejar auriu

Imitație Lemn

Gard aluminiu si poarta aluminiu - stejar inchis
Stejar închis

Imitație Lemn

Gard aluminiu si poarta aluminiu - nuc
Nuc

Imitație Lemn

Orice Culoare

Credem în ideea de produs personalizat încât vă oferim posibilitatea de a alege orice nuanță iubiți. Va fi nevoie de puțină răbdare și de un buget mai generos. Vopsirea se realizează în câmp electrostatic respectând standardul de calitate Qualicoat.
Gard aluminiu si poarta aluminiu - culoare la alegere RGB
Ral la alegere

Întrebări frecvente

Codul RAL este un sistem standardizat pentru a descrie culorile. De exemplu, RAL 7016 este un gri antracit care este foarte popular pentru garduri din aluminiu. Această culoare nu numai că adaugă un aspect estetic, dar este și practic, ascunzând eficient murdăria sau praful.

Montajul unui gard din aluminiu este un proces destul de simplu, ce poate fi efectuat în mod manual. Panourile de gard se montează pe stâlpi fixați în pământ, iar accesoriile precum sistemul de închidere sau canatele se adaugă ulterior.

În ceea ce privește procesul de livrare, compania noastră oferă acest serviciu și se asigură că toate componentele ajung în siguranță la destinație. De obicei, livrarea include panouri de gard aluminiu, porti aluminiu, profile de aluminiu și toate accesoriile necesare pentru montaj.

Da, aluminiul este un material care nu ruginește, ceea ce îl face ideal pentru garduri și porți. Datorită acestei proprietăți, gardurile din aluminiu necesită foarte puțină întreținere și oferă multi ani garantie.

Întreținerea gardurilor și porților din aluminiu se face cu minim efort. O curățare ocazională cu apă și o cârpă moale este de obicei suficientă pentru a menține aspectul și funcționalitatea. Aluminiul este un material rezistent la factorii de mediu și nu necesită vopsire sau alte tratamente speciale pentru a-și păstra calitățile.

Solicită Ofertă

Blog

Contactează-ne

Subscribe to our newsletter

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime