Poartă Culisantă

Nu doar o poartă, ci o invitație la calitate

Ce este o poartă culisantă?

O poartă culisantă este un tip de poartă care se deschide și se închide prin alunecare si poate fi dotată cu o închidere manuală sau cu automatizare electrica si este utilizata preponderent pentru acces auto si intrări mai largi. Aceste porti sunt populare pentru cei care doresc eficiența în folosirea spațiului, siguranța și ușurința în utilizare.

Ce conține o poartă culisantă echipată standard

Descoperă colecțiile
DAVOS

Gard Aluminiu - colectia Prisma

Porți culisante
Colecția Prisma

CALITATE ȘI UN STROP DE MAGIE

Gândit parcă de un iluzionist, modelul PRISMA este la limita între plin și aerisit. Maschează orice univers interior pe care îl delimitează și, în același timp, lasă aerul să circule. Este ideal în cazul rafalelor puternice, mai ales când avem porți de mari dimensiuni. Privirile indiscrete cu greu vor putea distinge frânturi de imagini, doar dacă privesc sub anumite unghiuri.

Porți culisante
Colecția Supreme

URMĂTORUL NIVEL

Eleganța desăvârșită și stilul unic se reunesc în lumea Davos sub același nume. Această colecție este pentru cei cu gusturi rafinate, pentru cei care vor să se distingă din mulțime și pentru cei care pun preț pe calitate și estetică. Astfel, SUPREME înseamnă ansambluri de profile striate Wave în combinație cu profile Chrome din aluminiu cu aspect de inox lucios.

Gard aluminiu Colecția Supreme
Gard si porti aluminiu colectia Compact

Porți culisante
Colecția Compact

SIMPLU ȘI DISCRET

În lumea Davos, Colecția COMPACT este reprezentată de modelele care folosesc, ca principal element de umplere, profilul îmbinat fară spații. Nu putem fugi de realitate, dar putem pune granițe între viețile noastre private și lumea exterioară. Pentru cei care nu iubesc monotonia, pentru cei îndrăzneți, avem și modele cu zone aerisite în colecția noastră.

Ce zic clienții despre noi

Irina Tache
@irinatache
Read More
Calitatea portilor din aluminiu Davos Europe comandate este impecabila, am avut placerea sa descoperim o echipa profesionista, amabila, competenta. Recomand cu incredere! Sunt cei mai buni! Multumesc ca ati fost alaturi de noi si ne-ati indrumat pe parcusul proiectului!
Iulia Deaconu
@iuliadeaconu
Read More
Recomand Davos daca va doriti calitate, seriozitate si intelegeti ca pretul reflecta calitatea. Interactiunea cu ei a fost una profesionala si am fost placuti surprinsi de atentia la detalii, atat in comunicare cat si la modul in care portile sunt facute. Multumim echipa Davos! Multumim si domnului Daniel pentru montaj!
Daniel Hardalau
@danielhardalau
Read More
In urma cu 4 ani am vazut 2 lucrari care ne-au plăcut foarte mult: poarta pietonala+poarta auto+panouri gard aluminiu de la www.davos-europe.com. După 4 ani arătau exact la fel, parca proaspăt montate. Consider ca sunt produse Premium. Cand le-am revazut am decis ca trebuie neaparat sa avem si noi. De montaj s-au ocupat cei de la www.sasdoors.ro din Arad. Experienta a fost una de 5 stele. Arată mult mai bine decat ne asteptam. Recomand!
Diana Vasilachi
@dianavasilachi
Read More
Profesionalism, calitate, seriozitate și amabilitate. Recomand!
Vartolomei Catalin
@vartolomeicatalin
Read More
Oameni de cuvânt si super profesionişti. Chiar daca montajul sa facut pe o piatră dificilă ,lucrarea a iesit foarte bine. Multumesc Davos!
Nav RO
@navro
Read More
Servicii și produse de calitate excepțională! Ne mândrim că există o companie care fabrică în România produse atât de bine executate. Suntem foarte mulțumiți de Davos, îi recomandăm atât pentru profesionalism cât și pentru tot ceea ce fac, pentru că fac bine. Din punct de vedere al perfecțiuni și al finisajelor, putem spune cu sinceritate că oferă produse 100% perfect executate.
Ely Andreea
@elyandreea
Read More
Un gard aspectuos, de calitate superioara cu o echipa profesionala de la plasarea comenzii pana la montaj! Multumesc echipei Davos!
Diana Gheorghe
@dianagheorghe
Read More
Recomand Davos. O echipa super profesionista. Mulțumim!
Mircea Scintei
@mirceascintei
Read More
Recomand Davos Europe-Garduri și porți!!!! Calitate la superlativ și o echipa de profesioniști de nota 10. Felicitări și mult succes în continuare!!!
Giovani Toporas
@giovanitoporas
Read More
Recomand Davos!! Calitate si promptitudine. O echipa profesionista! Succes in continuare! Multumim!

De ce să alegi o poartă culisantă Davos

767be40d 28af 42d3 b4bd 104c371aebb8

Accesorii opționale pentru porțile culisante

Închiderea manuală este formată din:

Închiderea automatizată este formată din:

Poartă culisantă Davos

Când fiecare detaliu contează, alege ce e mai bun

Oferim opțiuni de personalizare atât în ceea ce privește aspectul, cât și funcționalitatea porții culisante. Puteți alege dintr-o gama variată de culori, modele și finisaje. Davos oferă flexibilitate si personalizare. Acest lucru va permite să aveți o poartă care nu doar îndeplinește cerințele de securitate, ci se și potrivește estetic cu restul proprietății.

f43317cb 330b 4c96 a371 e33323dca8a8

Unde sunt utilizate porțile culisante?

Întrebări frecvente despre porțile culisante

Da, o poartă culisantă poate fi ușor automatizată. Sunt disponibile kituri de automatizare care includ toate componentele necesare, de la motor până la telecomenzi, pentru a vă permite să deschideți și să închideți poarta fără a fi nevoie să ieșiți din mașină.

Întreținerea unei porți culisante este relativ simplă. Iarna e obligatoriu sa se curețe frecvent foarte bine ca sa nu se blocheze. Se recomanda folosirea unei soluții moderne de curățare pentru sezonul rece si anume un sistem de degivrare care are rolul de a topi zăpada pentru a asigura o funcționare fără probleme pentru o perioadă îndelungată.

Recomandam sa fie montata poarta când golul este complet finisat, venim si facem montajul abia la final.

Ce conține un kit pentru poartă culisantă

Un kit pentru poartă culisantă include de obicei următoarele componente esențiale:

1. Motor: este optional doar daca se alege versiunea automatizata

2.  Ghidaje:  role

3.  Șină de culisare tip Omega

4. Sistem de ghidaj superior din aluminiu 

Solicită Oferta

Contactează-ne

Subscribe to our newsletter

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime