Portofoliu

Uite o parte din povestea DAVOS, spusa prin rezultatele muncii noastre. Suntem mândri de proiectele realizate până acum și le mulțumim tuturor clienților noștri pentru încrederea acordată!

Garduri Aluminiu - Colecția Compact

Porți pietonale - Colecția Compact

Porți culisante - Colecția Compact

Porți autoportante - Colecția Compact

Colecția Supreme

Galerie proiecte

Garduri Aluminiu - Colecția Supreme

Porți pietonale - Colecția Supreme

Porți culisante - Colecția Supreme

Porți autoportante - Colecția Supreme

Consultanță gratuită

O ședință de consultanță gratuită poate oferi o perspectivă valoroasă în procesul de selecție a gardului potrivit. Experții Davos vă pot ghida în alegerea design-ului, a culorilor și a accesoriilor care se potrivesc cel mai bine cu proprietatea și necesitățile dumneavoastră.

Ce zic clienții despre noi

Irina Tache
Irina Tache
@irinatache
Read More
Calitatea portilor din aluminiu Davos Europe comandate este impecabila, am avut placerea sa descoperim o echipa profesionista, amabila, competenta. Recomand cu incredere! Sunt cei mai buni! Multumesc ca ati fost alaturi de noi si ne-ati indrumat pe parcusul proiectului!
Iulia Deaconu
Iulia Deaconu
@iuliadeaconu
Read More
Recomand Davos daca va doriti calitate, seriozitate si intelegeti ca pretul reflecta calitatea. Interactiunea cu ei a fost una profesionala si am fost placuti surprinsi de atentia la detalii, atat in comunicare cat si la modul in care portile sunt facute. Multumim echipa Davos! Multumim si domnului Daniel pentru montaj!
Daniel Hardalau
Daniel Hardalau
@danielhardalau
Read More
In urma cu 4 ani am vazut 2 lucrari care ne-au plăcut foarte mult: poarta pietonala+poarta auto+panouri gard aluminiu de la www.davos-europe.com. După 4 ani arătau exact la fel, parca proaspăt montate. Consider ca sunt produse Premium. Cand le-am revazut am decis ca trebuie neaparat sa avem si noi. De montaj s-au ocupat cei de la www.sasdoors.ro din Arad. Experienta a fost una de 5 stele. Arată mult mai bine decat ne asteptam. Recomand!
Diana Vasilachi
Diana Vasilachi
@dianavasilachi
Read More
Profesionalism, calitate, seriozitate și amabilitate. Recomand!
Vartolomei Catalin
Vartolomei Catalin
@vartolomeicatalin
Read More
Oameni de cuvânt si super profesionişti. Chiar daca montajul sa facut pe o piatră dificilă ,lucrarea a iesit foarte bine. Multumesc Davos!
Nav RO
Nav RO
@navro
Read More
Servicii și produse de calitate excepțională! Ne mândrim că există o companie care fabrică în România produse atât de bine executate. Suntem foarte mulțumiți de Davos, îi recomandăm atât pentru profesionalism cât și pentru tot ceea ce fac, pentru că fac bine. Din punct de vedere al perfecțiuni și al finisajelor, putem spune cu sinceritate că oferă produse 100% perfect executate.
Ely Andreea
Ely Andreea
@elyandreea
Read More
Un gard aspectuos, de calitate superioara cu o echipa profesionala de la plasarea comenzii pana la montaj! Multumesc echipei Davos!
Diana Gheorghe
Diana Gheorghe
@dianagheorghe
Read More
Recomand Davos. O echipa super profesionista. Mulțumim!
Mircea Scintei
Mircea Scintei
@mirceascintei
Read More
Recomand Davos Europe-Garduri și porți!!!! Calitate la superlativ și o echipa de profesioniști de nota 10. Felicitări și mult succes în continuare!!!
Giovani Toporas
Giovani Toporas
@giovanitoporas
Read More
Recomand Davos!! Calitate si promptitudine. O echipa profesionista! Succes in continuare! Multumim!

Blog

Contactează-ne

Subscribe to our newsletter

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime