Poartă Batantă

Securitate fără compromisuri, stil fără limite

Ce este o poartă batantă?

O poartă batantă este un tip de poartă care se deschide și se închide prin rotație cu ajutorul a 2 balamale fixate pe extremitățile canatelor.  Este similară cu o ușă obișnuită din casă: o împingi sau o tragi pentru a o deschide sau închide. Aceste porți pot fi manuale, adică deschise și închise de mână, sau automate, funcționând cu ajutorul unui motor.

Ce include un kit pentru poarta batantă standard

Accesorii opționale

Pentru închiderea manuală

Pentru închiderea automată

Descoperă colecțiile
DAVOS

Gard Aluminiu - colectia Prisma

Porți batante
Colecția Prisma

CALITATE ȘI UN STROP DE MAGIE

Gândit parcă de un iluzionist, modelul PRISMA este la limita între plin și aerisit. Maschează orice univers interior pe care îl delimitează și, în același timp, lasă aerul să circule. Este ideal în cazul rafalelor puternice, mai ales când avem porți de mari dimensiuni. Privirile indiscrete cu greu vor putea distinge frânturi de imagini, doar dacă privesc sub anumite unghiuri.

Porți batante
Colecția Supreme

URMĂTORUL NIVEL

Eleganța desăvârșită și stilul unic se reunesc în lumea Davos sub același nume. Această colecție este pentru cei cu gusturi rafinate, pentru cei care vor să se distingă din mulțime și pentru cei care pun preț pe calitate și estetică. Astfel, SUPREME înseamnă ansambluri de profile striate Wave în combinație cu profile Chrome din aluminiu cu aspect de inox lucios.

Gard aluminiu Colecția Supreme
Gard si porti aluminiu colectia Compact

Porți batante
Colecția Compact

SIMPLU ȘI DISCRET

În lumea Davos, Colecția COMPACT este reprezentată de modelele care folosesc, ca principal element de umplere, profilul îmbinat fară spații. Nu putem fugi de realitate, dar putem pune granițe între viețile noastre private și lumea exterioară. Pentru cei care nu iubesc monotonia, pentru cei îndrăzneți, avem și modele cu zone aerisite în colecția noastră.

Ce zic clienții despre noi

Irina Tache
@irinatache
Read More
Calitatea portilor din aluminiu Davos Europe comandate este impecabila, am avut placerea sa descoperim o echipa profesionista, amabila, competenta. Recomand cu incredere! Sunt cei mai buni! Multumesc ca ati fost alaturi de noi si ne-ati indrumat pe parcusul proiectului!
Iulia Deaconu
@iuliadeaconu
Read More
Recomand Davos daca va doriti calitate, seriozitate si intelegeti ca pretul reflecta calitatea. Interactiunea cu ei a fost una profesionala si am fost placuti surprinsi de atentia la detalii, atat in comunicare cat si la modul in care portile sunt facute. Multumim echipa Davos! Multumim si domnului Daniel pentru montaj!
Daniel Hardalau
@danielhardalau
Read More
In urma cu 4 ani am vazut 2 lucrari care ne-au plăcut foarte mult: poarta pietonala+poarta auto+panouri gard aluminiu de la www.davos-europe.com. După 4 ani arătau exact la fel, parca proaspăt montate. Consider ca sunt produse Premium. Cand le-am revazut am decis ca trebuie neaparat sa avem si noi. De montaj s-au ocupat cei de la www.sasdoors.ro din Arad. Experienta a fost una de 5 stele. Arată mult mai bine decat ne asteptam. Recomand!
Diana Vasilachi
@dianavasilachi
Read More
Profesionalism, calitate, seriozitate și amabilitate. Recomand!
Vartolomei Catalin
@vartolomeicatalin
Read More
Oameni de cuvânt si super profesionişti. Chiar daca montajul sa facut pe o piatră dificilă ,lucrarea a iesit foarte bine. Multumesc Davos!
Nav RO
@navro
Read More
Servicii și produse de calitate excepțională! Ne mândrim că există o companie care fabrică în România produse atât de bine executate. Suntem foarte mulțumiți de Davos, îi recomandăm atât pentru profesionalism cât și pentru tot ceea ce fac, pentru că fac bine. Din punct de vedere al perfecțiuni și al finisajelor, putem spune cu sinceritate că oferă produse 100% perfect executate.
Ely Andreea
@elyandreea
Read More
Un gard aspectuos, de calitate superioara cu o echipa profesionala de la plasarea comenzii pana la montaj! Multumesc echipei Davos!
Diana Gheorghe
@dianagheorghe
Read More
Recomand Davos. O echipa super profesionista. Mulțumim!
Mircea Scintei
@mirceascintei
Read More
Recomand Davos Europe-Garduri și porți!!!! Calitate la superlativ și o echipa de profesioniști de nota 10. Felicitări și mult succes în continuare!!!
Giovani Toporas
@giovanitoporas
Read More
Recomand Davos!! Calitate si promptitudine. O echipa profesionista! Succes in continuare! Multumim!

De ce să alegi o poartă batantă Davos

batanta Supreme

O primă impresie care contează

O poartă batantă poate transforma o intrare obișnuită într-un element vizual remarcabil. Liniile ei curate și mecanismul de deschidere impresionant pot crea un punct focal atrăgător și o primă impresie memorabilă. Poate completa și pune în valoare designul exterior al casei, grădinii sau a peisajului în ansamblu.

Porți batante
Închidere manuală sau automatizată

Tehnologia și automatizarea: De la manual la electric

Recomandan închidere manuală daca folosim poarta ocazional când dorim sa avem acces pe proprietate cu ceva voluminos. 

Recomandan închidere automatizată doar când poarta este folosită frecvent pentru a intra cu mașina pentru sporirea confortului.

0 Prisma Espace Rust 15 mm

Unde sunt utilizate porțile batante

Întrebări frecvente despre porțile batante

Dimensiunea maxima recomandata pentru porțile batante este de 4500 x 2200 mm. 

Porțile automatizate vin in general cu o traversa ranforsata. 

Pentru a pregăti golul în vederea montării unei porți batante din aluminiu, este esențial să urmați câțiva pași importanți, inclusiv:

  • Verificarea nivelului solului: Nivelați solul unde vor fi montați stâlpii pentru a evita problemele de aliniere. Este important ca in zona de deschidere a canatelor 
  • Pregătirea fundației pentru stâlpi cu beton de calitate: Este crucial să folosiți un beton de înaltă calitate pentru fundații, deoarece un beton de calitate inferioară se poate crăpa atunci când se forează găurile pentru balamale. Acest aspect este vital pentru durabilitatea și stabilitatea porții.
  • Montajul efectuat după finalizarea completă a stâlpilor și pavajului: Recomandăm ca montajul porții să fie efectuat după ce stâlpii au fost complet finisați (placați cu piatră, marmură sau decorați) și după montarea pavajului în zona de deschidere. Aceasta asigură că montajul se face pe o structură stabilă și finisată, evitând deteriorarea finisajelor și asigurând o instalare corectă.
  • Asigurarea spațiului pentru mecanismele de deschidere: Dacă porțile sunt automatizate, verificați spațiul necesar pentru mecanisme și cabluri.

Este esențial să măsurați cu exactitate lățimea și înălțimea golului pentru poartă. De exemplu, dacă intenționați să utilizați poarta pentru accesul cu un autovehicul, măsurătorile trebuie să includă nu doar dimensiunile golului, ci și spațiul necesar manevrelor autovehiculului. Luați în considerare lungimea mașinii și adăugați un spațiu suplimentar pentru deschiderea canatelor porții. De exemplu, daca poarta batanta are lățimea de 4,5mm  ar fi indicat să aveți un spațiu de cel puțin 7,5 metri în adâncimea curții, pentru a permite închiderea sau deschiderea confortabilă a porții, în timp ce mașina este parcată.

Fiind din aluminiu, porțile sunt usoare si nu pun presiune pe părțile mobile si nici pe balamale. Asigurați-vă că alegeți un produs  care oferă o durată de viață lungă de la un brand recunoscut pentru produse de calitate Premium.

Sunt cea mai uzuala soluție pentru porțile batante. 

Automatizările cu 2 brațe sunt ideale pentru porti batante mai mari sau mai grele. Acestea oferă un control mai bun și sunt capabile să manevreze porti cu o greutate maxima de până la 400 kg.

Atunci când vine vorba de alegerea unui kit de automatizare, prețul este un factor important. Cu toate acestea, nu ar trebui să neglijezi calitatea. Unele produse ieftine pot avea o durată de viață scurtă sau pot fi incompatibile cu specificațiile portii voastre.

Solicită Oferta

Contactează-ne

Subscribe to our newsletter

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime