Poartă Autoportantă

Construită să reziste, proiectată să impresioneze!

Ce este o poartă autoportantă?

O poartă autoportantă este o structură care nu are nevoie de sprijinul unui mecanism pe sol, fiind astfel mai flexibilă și mai ușor de instalat în diverse situații. Pentru culisare, în lateralul golului, este necesar un spațiu considerabil mai mare decât golul. Standard este pretabilă automatizării.

Ce conține o poartă autoportantă

Un kit include toate accesoriile și componentele necesare pentru instalarea și funcționarea porții. 

Descoperă colecțiile
DAVOS

Gard Aluminiu - colectia Prisma

Porți autoportante
Colecția Prisma

CALITATE ȘI UN STROP DE MAGIE

Gândit parcă de un iluzionist, modelul PRISMA este la limita între plin și aerisit. Maschează orice univers interior pe care îl delimitează și, în același timp, lasă aerul să circule. Este ideal în cazul rafalelor puternice, mai ales când avem porți de mari dimensiuni. Privirile indiscrete cu greu vor putea distinge frânturi de imagini, doar dacă privesc sub anumite unghiuri.

Porți autoportante
Colecția Supreme

URMĂTORUL NIVEL

Eleganța desăvârșită și stilul unic se reunesc în lumea Davos sub același nume. Această colecție este pentru cei cu gusturi rafinate, pentru cei care vor să se distingă din mulțime și pentru cei care pun preț pe calitate și estetică. Astfel, SUPREME înseamnă ansambluri de profile striate Wave în combinație cu profile Chrome din aluminiu cu aspect de inox lucios.

Gard aluminiu Colecția Supreme
Gard si porti aluminiu colectia Compact

Porți autoportante
Colecția Compact

SIMPLU ȘI DISCRET

În lumea Davos, Colecția COMPACT este reprezentată de modelele care folosesc, ca principal element de umplere, profilul îmbinat fară spații. Nu putem fugi de realitate, dar putem pune granițe între viețile noastre private și lumea exterioară. Pentru cei care nu iubesc monotonia, pentru cei îndrăzneți, avem și modele cu zone aerisite în colecția noastră.

Ce zic clienții despre noi

Irina Tache
@irinatache
Read More
Calitatea portilor din aluminiu Davos Europe comandate este impecabila, am avut placerea sa descoperim o echipa profesionista, amabila, competenta. Recomand cu incredere! Sunt cei mai buni! Multumesc ca ati fost alaturi de noi si ne-ati indrumat pe parcusul proiectului!
Iulia Deaconu
@iuliadeaconu
Read More
Recomand Davos daca va doriti calitate, seriozitate si intelegeti ca pretul reflecta calitatea. Interactiunea cu ei a fost una profesionala si am fost placuti surprinsi de atentia la detalii, atat in comunicare cat si la modul in care portile sunt facute. Multumim echipa Davos! Multumim si domnului Daniel pentru montaj!
Daniel Hardalau
@danielhardalau
Read More
In urma cu 4 ani am vazut 2 lucrari care ne-au plăcut foarte mult: poarta pietonala+poarta auto+panouri gard aluminiu de la www.davos-europe.com. După 4 ani arătau exact la fel, parca proaspăt montate. Consider ca sunt produse Premium. Cand le-am revazut am decis ca trebuie neaparat sa avem si noi. De montaj s-au ocupat cei de la www.sasdoors.ro din Arad. Experienta a fost una de 5 stele. Arată mult mai bine decat ne asteptam. Recomand!
Diana Vasilachi
@dianavasilachi
Read More
Profesionalism, calitate, seriozitate și amabilitate. Recomand!
Vartolomei Catalin
@vartolomeicatalin
Read More
Oameni de cuvânt si super profesionişti. Chiar daca montajul sa facut pe o piatră dificilă ,lucrarea a iesit foarte bine. Multumesc Davos!
Nav RO
@navro
Read More
Servicii și produse de calitate excepțională! Ne mândrim că există o companie care fabrică în România produse atât de bine executate. Suntem foarte mulțumiți de Davos, îi recomandăm atât pentru profesionalism cât și pentru tot ceea ce fac, pentru că fac bine. Din punct de vedere al perfecțiuni și al finisajelor, putem spune cu sinceritate că oferă produse 100% perfect executate.
Ely Andreea
@elyandreea
Read More
Un gard aspectuos, de calitate superioara cu o echipa profesionala de la plasarea comenzii pana la montaj! Multumesc echipei Davos!
Diana Gheorghe
@dianagheorghe
Read More
Recomand Davos. O echipa super profesionista. Mulțumim!
Mircea Scintei
@mirceascintei
Read More
Recomand Davos Europe-Garduri și porți!!!! Calitate la superlativ și o echipa de profesioniști de nota 10. Felicitări și mult succes în continuare!!!
Giovani Toporas
@giovanitoporas
Read More
Recomand Davos!! Calitate si promptitudine. O echipa profesionista! Succes in continuare! Multumim!

Poartă autoportantă Davos

O singură soluție pentru avantaje multiple

Te-ai săturat de problemele cauzate de porțile tradiționale și ești în căutarea unei soluții moderne și eficiente? Davos îți vine în ajutor cu porțile autoportante, o opțiune excelentă pentru a-ți îmbunătăți accesul în proprietate!

Poarta este pretabilă în special deschiderilor largi și zonelor cu multă zăpadă, pentru că nu are contact cu solul. Acest design permite porții să „plutească” deasupra solului, făcându-le ideale pentru suprafețe unde condițiile de teren sunt inegale sau unde există riscul de a fi blocate de zăpadă, apă sau alte obstacole

autoportanta Prisma

O soluție modernă pentru accesul în curte

Portile Davos reprezinta o solutie moderna pentru acces in curte. Fara sa atinga solul si beneficiind de automatizari moderne, aceste produse completeaza designul exterior al oricarei proprietati. Porțile autoportante sunt extrem de funcționale și practice. 

Design-ul lor modern se potrivește cu orice tip de proprietate. Accesoriile portilor din aluminiu pot include sisteme de securitate, cum ar fi camere de supraveghere sau funcționalități automate, precum deschiderea la distanță a porții.

Întrebări frecvente despre porțile autoportante

Dimensiunea porții depinde de spațiul disponibil și de nevoile dumneavoastra. Porțile de 4m sunt o alegere recomandata pentru mediul rezidențial. O poarta de 4 m are nevoie de aproximativ 5750 zona de retragere. 

Portile autoportante vin gata asamblate din fabrica. La locație se montează cărucioarele, sistemele de ghidaj si închidere si automatizarea.

Porțile autoportante sunt, în general, foarte sigure datorită structurii lor robuste și posibilității de a adăuga funcții de securitate suplimentare.

Solicită Oferta

Contactează-ne

Subscribe to our newsletter

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime