Accesorii
Porți & Garduri

DOTĂRI PENTRU CONFORT

Accesorii opționale

Home, sweet home. Dar cum ar putea fi dulce fără confort? Stai fără grijă, porțile din aluminiu Davos se pot automatiza. Fie că este vorba de porțile de acces auto, unde avem diverse variante de automatizări, sau de portile pietonale unde deblocarea se poate face cu o yală electromagnetică, avem soluții. Pe lângă acestea se pot adăuga interfoane sau videointerfoane ori diverse dispozitive de control acces.

cutie postala 3DArtStudio

Cutie poștală

Soluția propusă este o fantă de aluminiu la exterior, iar pe partea opusă se afla cutia al cărei capac se deschide la interior. Ansamblul cutiei poștale se montează de preferință pe un panou de gard fix, dar se poate monta și pe porți.

Automatizare porți batante

Aproape ca nu ne mai imaginăm o poartă de acces auto neautomatizată. Și e normal să fie așa. De aceea porțile sunt pregătite pentru a putea fi automatizate. Vă putem oferi și automatizarea.

Automatizare porti batante
DAVOS automatizare porti culisante

Automatizare porți culisante

Fie că e vorba de poarta din aluminiu culisantă pe șina sau poarta culisantă autoportantă, automatizarea este aceeași.

Stâlpi

Atât porțile cât și panourile de gard din aluminiu pot fi fixate de stâlpi metalici, din oțel, sau din beton. Fixarea celor metalici se face prin îngropare sau cu flanșe. Pot fi și stâlpi de mascare, care ascund practic elementul de rezistență.

DAVOS stalpi
DAVOS amortizor

Amortizor

Este folosit la porțile pietonale și are rolul de închidere. Poate fi integrat în balama doar când poarta e fixată pe stâlp metalic. Pentru stâlpi de dimensiuni mari se folosește varianta aplicată.

Opritor cu blocare porți batante

Delimitează cursa și în același timp fixează poarta batantă în poziția deschis. Folosite în special în cazul porților batante manuale.

DAVOS opritor cu blocare porti batante
DAVOS opritor cu porti batante

Opritor porți batante

Delimitează cursa porților batante în poziția deschis, utile în special în cazul rafalelor de vânt.

ACCESORII PORȚI ȘI GARDURI

Accesoriile pentru porți și garduri din aluminiu adaugă un strat suplimentar de funcționalitate și estetică. Ele nu doar îmbunătățesc designul, ci măresc confortul și permit personalizarea produselor standard. Optând pentru aceste accesorii, veți îmbina utilul cu plăcutul. Rezultatul va fi unul remarcabil.

Elemente de decor personalizate

DAVOS decor

Decor inox

Variante de personalizare propuse de Davos. Există multiple variante de decoruri aplicate. În general se aplică la exterior pe porți din Colecția COMPACT.

Mâner tip bară - I 1000

Elegant prin înalțimea sa și prin finisajele perfecte. Este construit din inox satinat, are dimensiunea de 1 m și poate înlocui mânerul exterior standard. Nu deschide independent poarta fiind mâner fix.

DAVOS maner tip bara
DAVOS maner decor

Mâner Decor - L 90

Elegant și ferm. Aceasta este senzația pe care o ai când privești sau atingi acest mâner care are înalțimea egală cu a porții. Varianta standard este anodizată dar poate fi și vopsit. Îl recomandăm pe partea exterioară a porților pietonale, bineînteles ca o variantă fixă de mâner.

Profile anodizate Compact

Chiar și modelele simple pot avea elemente anodizate. În imagine model Vario cu două Profile COMPACT anodizate.

DAVOS profile anodizate compact 2
DAVOS profile anodizate compact

Profile anodizate Long 61

Daca în cazul Profilelor COMPACT putem personaliza zonele pline, iată că în cazul Long 61 putem personaliza și zonele aerisite. În imagine un detaliu pe profilele anodizate din cadrul unei porți COMPACT – Idea.

De ce accesorii de la Davos Europe?

Rectangle 3 min

Contactează-ne

Subscribe to our newsletter

We never send you spam, we give you a great chance. You can unsubscribe anytime